FAQ's - Veelgestelde vragen

In vier eenvoudige stappen kan u uw tickets online kopen:

  1. Kies op de bestelpagina's de gewenste tickets
  2. Geef uw persoonlijke gegevens in
  3. Betaal via overschrijving aan de hand van de gegevens die u worden toegestuurd
  4. Als ticketwinkel.be de betaling verwerkt heeft, ontvangt u uw tickets, die u zelf afdrukt

Neem uw afgedrukt ticket mee naar het evenement. Uw ticket wordt bij de ingang gescand waarna u wordt toegelaten.

Het e-ticket of electronisch ticket is beschikbaar voor bepaalde evenementen waarvoor je op internet kan reserveren. Anders dan bij het traditionele ticket kun je het e-ticket thuis in kleur of zwartwit afprinten op de printer die aan je computer verbonden is. Het systeem maakt gebruik van een unieke streepjescode, die voor elk ticket anders is. Elk e-ticket wordt aan de ingang van de zaal gescand om de geldigheid ervan te controleren. Als u dus twee electronische tickets aankoopt print u die twee tickets af op een A4 blad dat aan beide zijden onbedrukt is.

U verkrijgt uw ticket zonder wachttijden. U kunt het zelf afdrukken nadat u het besteld hebt, zonder complicaties of vertraging als een gevolg van de levering ervan.
Nadat u uw bestelling betaald hebt vragen we u om uw e-tickets af te printen. Dit zijn Pdf bestanden (Adobe Acrobat Reader). U kunt uw e-tickets ook bewaren op uw computer en ze afprinten als u dat wenst of als u merkt dat ze onleesbaar zijn.

Voor het printen van uw electronische tickets hebt u het programma "Adobe Acrobat Reader" nodig. Als u niet beschikt over "Adobe Acrobat Reader" kunt u de nieuwste versie van dit programma gratis downloaden op de site http://get.adobe.com/nl/reader/

Inderdaad. Weet echter dat alleen de eerste kopie van uw electronische ticket dat aangeboden wordt zal aanvaard worden door de codelezer en dus toegang geeft tot de zaal.

Nee, u kunt uw ticket afprinten op een kleurenprinter of een zwartwitprinter. De tickets moeten afgeprint worden op een wit A4 blad dat aan beide zijden onbedrukt is.

Ja, na aankoop ontvangt u een bevestigingsmail die u kan doorsturen naar iemand met een printer, die vervolgens de tickets kan afdrukken.

Nee. Bij het uitvoeren van de betaling bent u akkoord gegaan met het aantal tickets. Tickets zijn niet terug te geven.

Nee, het is niet mogelijk om tickets om te ruilen.

In sommige gevallen komt de e-mail met met het e-ticket in de junk-mail folder van uw mailprogramma of werd deze tegengehouden door een spam-filter.  Het kan ook zijn dat u een onjuist e-mailadres heeft opgegeven, of per ongeluk een typfout heeft gemaakt. Indien u 48 uur na uw bestelling nog geen email ontvangen hebt, kan u ons contacteren via info@ticketwinkel.be

Als u uw tickets verloor, breng ons hiervan een week voor het evenement op de hoogte. We plaatsen de verdwenen tickets op een zwarte lijst waardoor de tickets ongeldig worden. Om misbruik tegen te gaan zullen géén duplicaattickets worden uitgereikt aan derden.

In het geval van wanbetaling, diefstal of fraude bij de aankoop van het ticket zal ticketwinkel.be zich verplicht zien om de streepjescode ongeldig te maken in het controlesysteem aan de ingang van het evenement, zodat de toegang onmogelijk wordt.