Verjaardagsdiner met optreden 'David Vandyck 40'

Vier jij mee David Vandyck's 40ste verjaardag?

Verjaardagsdiner met optreden

'David Vandyck 40'


Op vrijdagavond 7/09/2018 viert David Vandyck naar jaarlijkse gewoonte zijn verjaardag met een verjaardagsdiner, inclusief optreden, samen met vrienden en fans. Dit keer is het een bijzondere editie want 12 september 2018 wordt David Vandyck 40. 

Het diner en optreden gaan dit keer door op een vrijdagavond vanaf 19h30 (deuren: 19h) in Salons Cortina te Wevelgem.

Tickets kosten 75 euro (all-in) per persoon.
Wil jij erbij zijn? Bestel dan nu je tickets via deze site.


David's 40ste verjaardagsfeest met optreden én ongelofelijk luxueuze buffetten:

Zee-delicatessen en crustacés
Oesters | gamba’s | langoustines |  rivierkreeftjes | venusschelpen | kreukels
ongepelde grijze garnalen | wulken | 
gerookte zalm met zeeparels | gepocheerde zalm
tomaat-garnaal | Live-cooking van scampi met césarsalad
ter plaatse versneden huisbereide Gravlaks | fingertoast
courgettesalsa | sashimi zalm met sojasaus en wasabi dip 
tonijnsalade | gemarineerde zoete haring in rode sherry | mosselen in tartaarsaus
Spaanse mosselen | warme mosselen in 
lookboter
Gerookte visklassiekers: paling, sprot, makreel en haring

Exquise klassiekers en fijne charcuterie 
Carpaccio van Belgisch Witblauw met pesto en parmezaan-krullen
ambachtelijk bereid hoofdvlees | pastei met jeneverbessen
Live versneden op authentieke Berkel-snijmachine:  flinterdunne, Vlaamse, gedroogde ham, 
gekookte ‘Meesterlijke’ ham en 
fijne salami “pur porc” | glaasjes parfait van foie gras afgewerkt met gerookte 
eendenborstsnippers | varkensrillette met krokante 
toast
verrines met meesterlijke hammousse | rosbief met balsamico en gedroogde tomaatjes
opgevulde eitjes
Live cooking 
in de zaal: mini witte pensjes met oude mosterd, bloedworst
met appelmoes en Breydelspek.

Soepen
Bisque van kreeft en velouté van verse groenten vergezeld van fijne kruiden,
half opgeklopte room, ovenverse broodjes.

Passende garnituren en groenten
Meloen | mangoblokjes |  confituur van ajuin | rode ui | augurken | graantjesmosterd
acht groentensalade’s | aardappeltjes
koude pasta | Oosterse taboulé | rauwe groenten | 4 koude sauzen

Delicieus hoofdgerecht:
De aanwezigen hebben de keuze uit drie hoofdgerechten, deze worden vooraf door de kelners genoteerd en aan tafel opgediend :
Châteaubriand met 2 roomsausjes, seizoengroenten en verse frietjes
Vissuggestie “Catch of the day” met puree
Vleessuggestie van de chef

Rijkelijk dessertenbuffet:
Huisbereide gebakjes
Tartelettes met framboos, banaan, aardbei, mini boules de Berlin, brésilienne, 
chocoladebrownie, citroentaartje...
Zalig zoete dessertenweelde
Verrines met parfait van framboos, bavarois met speculoos,
pannacotta met bosvruchten, Baileysmousse, chocolademousse, vers 
fruit, 
3 soorten roomijs met warme chocolade, frambozencoulis en slagroom, 
café glacé, live-cooking van mini Irish Coffee, à la 
minute gebrande crème brûlée,
vers geklopte sabayon, ter plaatse gebakken pannenkoekjes, warme wafeltjes,
marshmellows en 
vergeten snoep uit grootmoeders bokalen.

Kaasassortiment
Comté, Brie, Brugse Blomme, Roche Baron. Nootjes, rozijnen, druiven,
luikse stroop en vers gebakken broodjes.

Koffie naar hartenlust
Onze geselecteerde kwaliteitshuiswijnen, gewone bieren, frisdranken en waters
naar believen en dit tot en met de koffie.


Verjaardagsdiner 'David Vandyck 40'
Datum: 7/09/2018 (19H30)
Adres: Salons Cortina, Lauwestraat 59, 8560 Wevelgem

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid