Uniek Klassiek | Duo Simoens en Groger

Aperitiefconcert - Opening toeristisch seizoen

Violiste An Simoens en cellist Anthony Gröger hebben doorheen de jaren een indrukwekkend palmares opgebouwd, elk met hun eigen ensemble.  Ze speelden elk vele tientallen concerten in binnen- en buitenland en komen nu naar Koekelare!

 

Nieuwe reeks Uniek Klassiek

Vanaf seizoen 2017-2018 organiseren de Gintergemeenten Gistel, Ichtegem, Koekelare, Kortemark, Oudenburg, Torhout en Zedelgem samen klassieke concerten in ‘unieke’ omstandigheden om te kijken en te luisteren.

 

Voor deze nieuwe reeks rond klassieke muziek selecteerde elke Gintergemeente een fijn, kwalitatief gezelschap – soms in een onuitgegeven bezetting – dat in de loop van het seizoen een hoogwaardig, intimistisch programma brengt op een vaak onverwachte, kleinschalige locatie.

 

Sommige van deze locaties worden uitzonderlijk voor deze gelegenheid opengesteld. De focus ligt voor dit jaar op ‘Kastelen en Abdijen’, in het spoor van het toeristisch themajaar van het Brugse Ommeland (Westtoer).

 

Na elk concert klinken we op zo veel beleefde schoonheid met een drankje en een hapje. Kortom: genieten van klassieke muziek in een speciale setting en unieke omstandigheden…

 

Er is een aparte folder ‘Uniek Klassiek’ beschikbaar met een overzicht van alle data en concerten.

 

Inkom: 12 euro (incl. hapje en drankje)


Wie tickets koopt met een Haasje-over-bon kan zijn/haar kaarten reserveren via Ticketwinkel en aan de deur betalen ofwel langskomen bij de cultuurdienst van Koekelare om daar cash te betalen.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid