Houtlands Tripleconcert

Het Houtlands Harmonieorkest en de twee jeugdorkesten maken na een lange coronastilte hun grootse comeback!

Na ruim anderhalf jaar cultuurstilte bepaalt corona niet langer ons doen en laten. Het is bijgevolg hét ideale moment voor verenigingen om uit hun schulp te kruipen en zich weer volop te tonen aan het enthousiaste publiek.

En dat is exact wat het Houtlands Harmonieorkest samen met de twee jeugdorkesten het Houtlands Jeugdensemble en de Houtlandse Benjamins zal doen!

Op zaterdag 16 oktober 2021 vindt in het CC De Brouckere te Torhout hun gekende Tripleconcert plaats. Het aanvangsuur is 19u30.

De prijs voor een ticket bedraagt € 12 (een consumptie is inclusief!). Kinderen jonger dan 12 jaar komen gratis naar het optreden. Indien u gebruik wenst te maken van het sociale tarief, gelieve contact op te nemen met voorzitter Dajo Huylebroeck (dajohuylebroeck@hotmail.com).

Meer info vindt u terug op de website www.houtlandsharmonieorkest.be.

Het Houtlands Harmonieorkest met dirigent Nico Logghe treedt naar buiten als een dynamische groep talentvolle musici. Samen met een goed werkend bestuur is het Houtlands Harmonieorkest uitgegroeid tot een samenhangend, goed uitgebalanceerd harmonieorkest. Het orkest neemt vaak deel aan verschillende wedstrijden en maakt buitenlandse concertreizen.

Het Houtlands Jeugdensemble met dirigent Tom Hondeghem heeft als doel muzikanten samen te leren musiceren en hen voor te bereiden op de overgang naar het Houtlands Harmonieorkest. Een ander belangrijk aspect is samen plezier maken. Daarom organiseert het jeugdbestuur vele nevenactiviteiten ter versterking van het sociale contact.

De Houtlandse Benjamins zijn een instaporkest dat jonge muzikantjes de kans geeft hun eerste stappen te zetten in een harmonieorkest. Maar er wordt ook plezier gemaakt. De twee jeugdorkesten verbroederen meestal wanneer leuke nevenactiviteiten worden georganiseerd. Zo wordt een hechte groep gesmeed.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
CC De Brouckere, Torhout zaterdag 16 oktober 2021 - 19:30 Tickets bestellen