TEGENWIND & MEISJE ZONDER NAAM - Illusoir Theaterproducties

Voorstelling musical compagnie - 2024

TEGENWIND (10+)*
Beleef de revolutie met "Tegenwind" met inspirerende vrouwen die geschiedenis schreven tijdens de feministische golf van de jaren ‘70. Van ontroerende momenten tot historische overwinningen, hun verhalen resoneren vandaag de dag nog steeds. Een tijdloze viering van solidariteit en veerkracht. Ontdek dit verhaal door de ogen van een krachtige podcast, gepresenteerd door twee jonge vrouwen. Ze verkennen de erfenis van de Dolle Mina's en onthullen de staat van feminisme in 2024.
“Tegenwind” is niet alleen een terugblik op het verleden, maar een reflectie op het heden en de toekomst van vrouwenrechten. Een emotionele achtbaan met een meeslepende soundtrack van hartverscheurende ballads tot opzwepende anthems.
Mis deze kans niet om de kracht van solidariteit te ervaren. 
Koop nu je tickets en duik in de wereld van "Tegenwind" - een eerbetoon aan vrouwen, toen en nu.

MEISJE ZONDER NAAM
Betreedt een betoverende wereld tussen leven en dood, waar een mysterieus meisje, verloren in de tijd, haar eigen identiteit zoekt. In een eindeloze zoektocht naar haar naam, wordt ze geleid door een intrigerende haas die het oude ganzenbordspel omtovert tot een adembenemend avontuur. 
De sleutel tot haar identiteit ligt verscholen in het betoverende ganzenbordspel, waar elke worp haar een stap dichter bij de waarheid brengt. Onverwachte bondgenoten komen tevoorschijn om haar bij te staan, en samen trotseren ze de uitdagende labyrinten van het spel. Zal de magische combinatie van moed, vriendschap en de wil om te geloven hun leiden naar de overwinning?
Het meisje zonder naam is niet zomaar een voorstelling; het is een reis naar het onbekende, een viering van hoop en de overtuiging dat het altijd goed komt. 
Geloof in de magie, en laat je fantasie op hol slaan.

Tussen de twee voorstelling is er een pauze voorzien. 

*Voor de -10 jarige voorzien we een opvangruimte voor tijdens de voorstelling "Tegenwind" zodat ze "Meisje zonder naam" wel kunnen meegenieten. De voorstelling "Tegenwind" bevat seksueel misbruik en huiselijk geweld. 

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
CC Mozaïek - Kortessem vrijdag 12 april 2024 - 19:30 Tickets bestellen
CC Mozaïek - Kortessem zaterdag 13 april 2024 - 14:00 Tickets bestellen