Theater Malpertuis | T.A.N.I.A.

Eerste onewomanshow van Tania Van der Sanden.

Actrice Tania Van der Sanden is bijzonder openhartig en genereus in haar eerste onewomanshow, geproduceerd door Theater Malpertuis, waar ze kind aan huis is. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier van personages op het publiek los: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane van Deurne, nonkel Warre en tante Lida, zuster Fredeswinde van het Sint-Servaescollege van Schoten en last but not least: Tania zelf. Maar jezelf … ben je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen? Naarmate Tania Van der Sanden in de voorstelling dichter bij zichzelf komt, wordt ook de traan onder de lach voelbaar.

 

“Gewoon jezelf zijn, is soms speciaal. Dat is ook wat in T.A.N.I.A. gebeurt. Het zich kwetsbaar opstellen van een actrice, die met respect veel verbeelding overlaat aan de toeschouwer.” – Roger Arteel, TheatermaggezienEen organisatie van cultuurdienst Koekelare.


Mensen met een beperkt(er) budget die in aanmerking komen voor de ‘Kansenpas’, kunnen korting krijgen op de ticketprijs van de gemeentelijke voorstellingen in de Balluchon. Voor alle voorwaarden kun je terecht bij het Sociaal Huis.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid