Strong Wielsbeke

'Strong Wielsbeke' is een hindernissenloop van ongeveer 1 km op Domein Hernieuwenburg te Wielsbeke.

'Strong Wielsbeke' is een hindernissenloop van ongeveer 1 km op Domein Hernieuwenburg te Wielsbeke. Hierbij zullen 9 hindernissen moeten overwonnen worden. Het aantal toeren dat je loopt, kies je zelf! 

Dit is een samenwerking tussen de 9 Wielsbeekse ploegen van het 'Spel Binnen de Grenzen' die dit jaar niet tegen elkaar gaan strijden, maar die de handen in elkaar slaan om met elkaar deze run te organiseren voor de ganse Wielsbeekse bevolking (en ver daarbuiten)!

Elke wijk van het 'Spel Binnen de Grenzen' staat in voor één obstakel op het parcours en laat iedereen op deze manier de uitdaging aangaan om de hindernissen én zichzelf te overwinnen!

Het is een recreatieve run en geen wedstrijd. Er wordt gezorgd voor een sfeervol parcours met muziek!

'Strong Wielsbeke' is toegankelijk voor iedereen! Jong en oud, sportief en minder sportief. 

Alles vindt plaats op zaterdag 31 augustus van 15u tot 18u op het Domein Hernieuwenburg, Hernieuwenstraat 14 te Wielsbeke.

Inschrijven kost € 2 (gratis voor kinderen). Vooraf inschrijven kan tot woensdag 28 augustus. De dag zelf kan er ook nog ingeschreven worden aan € 3 per persoon (zowel kinderen als volwassenen).

U ontvangt een drankbonnetje na het afleggen van het parcours. Per inschrijving gaat er € 1 naar vzw Kinderkankerfonds.

In de week voorafgaand op het evenement, krijgen alle inschrijvingen nog een praktische mail. Gelieve uw mails die week in de gaten te houden.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid