Stemvorkfestival 24

Stemvorkfestival 24 belooft opnieuw een topper te worden.

Op zaterdag 28 september 2024 verwelkomen opnieuw vier internationale a capellagroepen van topniveau. 
We houden er aan om elk festival ook minstens één groep uit ons eigen land te verwelkomen. De andere  ensembles komen uit Zweden, Ierland, Nederland. 

Eenvoudig, uniek maar doeltreffend.
Het Stemvorkfestival steekt zo in elkaar dat elke groep zijn eigen vast en podium binnen heeft gedurende de avond. Daar treden ze 'alternerend' op, twee aan twee. Maar je stelt je eigen programma samen: eerst wat drinken en dan naar een groep gaan kijken? Of eerst alle groepen zie en dan. Of... je kiest dus zélf.

Breng je smaakpapillen mee.
Niet alleen muziek maar ook je smaakzin gaat die avond een feest tegemoet. Stemvork gaat zoals steeds op zoek naar originele foodtrucks met lekkere én betaalbare hapjes. Deze professionelen zullen met plezier hun culinaire hoogstandjes op je loslaten. In de bar is er ruime keuze uit een gamma dranken die jij doet passen bij je hapje(s).

Met vrienden, kennissen een gezellige avond tegemoet. 
Het Stemvorkfestival is dé ideale plek om met je vrienden of relaties naar toe te trekken voor een uniek avondje uit in een gezellige sfeer.
Uniek, want er bestaat geen vergelijkbaar festival in ons  land. Ook de kinderen kunnen mee: ze komt er gratis in tot 12 jaar en er is ook animatie voorzien Op bepaalde ogenblikken zorgt Stemvork voor je kroost terwijl jij rustig naar een groep [of meerdere] ensembles kan gaan luisteren...

Nog meer info? 
Op www.stemvork.eu kan je terecht voor alle info met o.a. een beschrijving van de groepen, klankfragmenten, enthousiaste bijdragen waarin de ensembles je persoonlijk toespreken, een 'handleiding' voor het festival, foto's van alle vorige edities, wist-je-datjes,... kortom te veel om op te noemen. Je kan er de sfeer van ons festival al opsnuiven!

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
voestalpine SADEF Gits zaterdag 28 september 2024 - 17:00 Tickets bestellen