Sien Eggers - U bent mijn moeder

'U bent mijn moeder' gaat over het verdriet dat de kop opsteekt als de moeder door de genadeloze tijd wordt ingehaald.

In ‘U bent mijn moeder’ geeft Joop Admiraal een eerlijk en aangrijpend beeld van het leven van zijn 80-jarige, demente moeder. Stefan Perceval bewerkte dit verhaal tot een moeder-dochter-confrontatie, waarbij Sien Eggers beide rollen speelt.

'U bent mijn moeder' gaat over het verdriet dat de kop opsteekt als de moeder door de genadeloze tijd wordt ingehaald. Zich dingen niet meer herinnert. Moet leven ineen verzorgingstehuis. En denkt dat niemand haar komtbezoeken.

“Ik ben hier nog de beste van allemaal”, zegt ze over haar buren in het tehuis. Ze zal het blijven herhalen tot ze volledig in zichzelf is opgesloten. Het hardvochtige proces van verdwijnen.

Greet Sels schreef hierover in De Standaard: “De verdienste aan deze voorstelling is dat ze niet gevoelig wil zijn of dramatiseert. Het is een respectvol portret, waar desondanks veel humor in zit.”

OM 19U15 KUNT U AL GENIETEN VAN EEN VOORWOORD VAN REGISSEUR STEFAN PERCEVAL

CREDITS:
Productie: HETGEVOLG
Tekst: Joop Admiraal
Spel: Sien Eggers en de Hartenspelers
Bewerking en regie: Stefan Perceval

Na aankoop ontvang je een ticket van Ticketwinkel. Nadien ontvang je een ticket van CC De Schakel. Dit laatste ticket wordt gevraagd aan de ingang.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
CC De Schakel, Schakelstraat 8, Waregem zaterdag 9 oktober 2021 - 20:00 Tickets bestellen