Reflections from the Heart

Concert Projectkoor CHANTage

Van meet af aan had Projectkoor CHANTage de missie om verschillende stijlen en genres aan bod te laten komen. Na een bijzonder geslaagd Queenconcert eind 2019 kiest het koor, na een gedongen intermezzo, dit keer opnieuw voor een hedendaags klassiek programma.

“De ogen zijn de spiegel van de ziel”, wordt gezegd. Maar misschien is de ziel wel de weerspiegeling van ons hart?

CHANTage hoopt met een gevarieerd programma tijdens het concert Reflections from the Heart muzikaal tot in het hart te raken. Van harmonieuze koorklanten gecomponeerd door Ola Gjeila tot fijnzinnige composities van Eric Whitacre. Of van het vertederende Dirait-on van Morten Laurdsen tot het eenvoudige, maar wondermooie Ave Verum van W.A. Mozart. En alles daartussen.

Naast een aantal a capellawerken laten we ons voor dit project graag begeleiden door onze vertrouwd huispianist Martijn en trekken we onder de deskundige leiding van Geert De Deygere op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022 naar de Sint-Andreaskerk in Woumen, de plek waar negen jaar geleden voor CHANTage alles begon. De concerten starten om 20 uur.

Als UiTPASpartner kennen wij u tijdens de concerten een spaarpunt toe. Gerechtigden betalen het kansentarief. Mail uw kaartnummer naar sabrina@projectkoorchantage en u krijgt in alle discretie een promotiecode toegestuurd. 

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid