Post

Verteltheater waarbij je naar buiten komt met de goesting om een brief te schrijven. Ief Gillis legde er 7000 km voor af

verteltheater

Ief Gillis

Post

 

zaterdag 3 april 2021 om 20.30 uur

€ VVK 9/ADD 11

 

in Het Bedrijf,

Leopold II-laan 9a, 8670 Oostduinkerke

 

van en met Ief Gilis, Steven Wouters

coaching: Jo Roets

 

Brieven waren eeuwenlang hèt communicatiemiddel bij uitstek. Ze waren de smeerolie van menselijke interactie, met uitingen van nieuwe ideeën, verslagen over recente gebeurtenissen, getuigenissen van grote vreugde en diep liefdesverdriet. Onmogelijk te denken dat ze ooit zouden verdwijnen, of  niet?

 

Dit is een voorstelling waar je buitenkomt en misschien zelf wel goesting hebt om een brief te schrijven. 7000 km. legde theatermaker Ief Gilis af om als Ief Postino brieven te bezorgen van Belgische Italianen aan vrienden of familie in hun geboorteland. Na een mini feel-good tv-serie in ‘Iedereen Beroemd’ op onze nationale zender, zijn de zielenroerselen nu verwerkt in een theatervoorstelling.

 

Ief Postino komt graag vertellen over waarom hij de tocht heeft aangevat en over de ontmoetingen met de schrijvers en de ontvangers. De schrijvers lieten hem binnen in zijn leven, gaven hem vertrouwen en vertelden hem een warm verhaal. Ief kreeg het voorrecht om te brieven te bezorgen en mocht zo genieten van de verraste gezichten, de ontroering, de blijdschap, de emotie, het ongeloof bij de ontvanger.

 

verhalen over vriendschap, familie, afscheid, heimwee, liefde…

Start online verkoop: 15/01/2021 om 8:30

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Het Bedrijf, Leopold II-laan 9a, 8670 Oostduinkerke zaterdag 3 april 2021 - 20:30 Binnenkort beschikbaar