Piv Huvluv - Zoiets verzin je niet

Jubileumshow van comedian Piv Huvluv in Wielsbeke.

Zoiets verzin je niet: 25 jaar staat comedian Piv Huvluv ONONDERBROKEN op de podia van culturele centra! Wie doet het hem na? Nu komt hij met zijn jubileumshow naar OC Leieland in Wielsbeke. Het is géén ‘Best Of’ maar een volledig nieuwe show waarin hij gecoacht werd door Maaike Cafmeyer.

De voorstelling is een ware roadmovie, lovestory én drama, naar comedy vertaald, met een unieke soundtrack op vinyl. PIV keert terug naar 1987, een jaar waarin hij aan den lijve ervaart wat de blues is. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek.

Op deze roadtrip naar volwassenheid met een unieke soundtrack, ongebreidelde uitweidingen en onvoorziene omstandigheden ontdekt hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen. De reist eindigt nochtans óók echt met de blues, maar PIV keert terug als een man van de wereld, met een onuitwisbare levenservaring op zak.  Jaren later slaat het noodlot de herinnering alsnog aan diggelen, maar PIV weet ondertussen dat je het leven moet vieren in plaats van te treuren om de dood.

Fotograaf: Luc Dombrecht
Spel: Piv Huvluv
Coaching: Maaike Cafmeyer
Fotograaf: Luc Dombrecht


Heeft u een UiTpas aan kansentarief en wenst u een ticket te kopen?
Neem dan contact op met cultuur@wielsbeke.be of 056 67 32 70.

Tickets bestellen