NIEUWE DATUM! Lien Van de Kelder, Jan De Smet & Wouter Berlaen - Salut La Copine

NIEUWE DATUM! Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen brengen u de grootste Franse chansons!

Het coronavirus houdt ons in de ban. Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten, zowel publiek als privé, ongeacht hun grootte, worden geannuleerd tot en met 3 april. Met spijt in ons hart kunnen wij deze voorstelling niet laten doorgaan op de geplande datum. MAAR...

Er werd een nieuwe datum vastgelegd! De voorstelling wordt verplaatst naar vrijdag 21 mei 2021(20u @ OC Leieland).

 

De titel “Salut La Copine” verraadt het al: een eerbetoon aan het meisje en de vrouw in al haar facetten maar dan wel à la Française!


Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen delen al het podium voor Gedeelde Smart. Op de vraag van Lien om het nu ook eens “op zijn Frans” te doen werd meteen uitbundig gereageerd door haar beide compagnons: Het chanson èn het Franstalige lied in al zijn facetten door een onuitgegeven trio. En analoog met het Smartliederen-programma verlaten ze de overbekende paden en gaan ze op schattenjacht naar parels uit de wereldwijde (soms verrassende) Franstalige liedcultuur. En bovenal ce sont des copains d’abord!

We zijn allemaal fan van l’Eté Indien, maar er is nog zoveel meer onder de Franse zon.
Lien Van de Kelder studeerde een jaar in Montpellier waar ze de Franse cultuur gretig opsnoof en zich meteen ook de de Franse r eigen maakte. Die zal ze binnenkort ook terug over het scherm laten rollen voor VTM waar ze één van de boegbeelden wordt de komende jaren. Jan De Smet verpulvert de Larousse Musicale en Wouter Berlaen bespeelt m
eer instrumenten dan u kan vasthouden.

Omwille van het COVID19-virus en de mogelijk te nemen maatregelen ter bestrijding van het virus, kunnen er last-minute wijzigingen plaatsvinden omtrent uw gekozen zitplaatsen. U wordt hiervan persoonlijk verwittigd.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
OC Leieland, Guido Gezellestraat 55B, Ooigem vrijdag 21 mei 2021 - 20:00 Tickets bestellen