Lien Van de Kelder, Jan De Smet & Wouter Berlaen - Chique Dingues

Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen brengen u een gevarieerde muzikale avond!

“Smartlappen en Levensliederen” , “Salut La Copine” en “Smartschade” : Lien Van de Kelder, Jan de Smet en Wouter Berlaen speelden (al dan niet met de hulp van bevriende muzikanten) de afgelopen jaren drie avondvullende programma’s met een eclectische keuze uit een zorgvuldig uitgekozen repertorium in onze beide landstalen. 

Dit zeer wendbare trio, met een gevarieerd en niet alledaags instrumentarium, leidt jou door de hoogtes (èn jawel, ook de laagtes) van een merkwaardig samengesteld liedjesprogramma. De titel “CHIQUE DINGUES” was een publieksreactie na één van de voorbije voorstellingen… Wie zijn wij om dat tegen te spreken?

Met Lien Van de Kelder (zang), Jan De Smet en Wouter Berlaen (zang & een rits instrumenten).

Indien de dan heersende coronamaatregelen vragen voor een aanpassing aan het zaalplan, zullen wij je hiervan tijdig op de hoogte brengen.

'Chique Dingues' is een UiTPAS-activiteit. Bij deelname aan deze activiteit spaar je 1 punt. Heb je een UiTPAS voor kansengroepen, dan kom je in aanmerking voor korting op de deelnameprijs. Meer informatie over UiTPAS vind je op www.wielsbeke.be/uitpas.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid