Klassedames

Lezing Brigitte Balfoort (incl. drankje)

"Zij heeft stijl, een klassedame wordt alleen maar beter met de leeftijd."Met handige tips en leuke ideetjes brengt Brigitte Balfoort op een humoristische manier aan hoe we als dames, oud of jong, stijlvol en gelukkig door het leven kunnen gaan. En dat daarvoor de uiterlijke schoonheid zeker niet van prioritair belang is.


Laat je onderdompelen in de hedendaagse wereld van de moderne vrouw met stijl – met veel humor gebracht door Brigitte Balfoort.


Op een  ludieke manier en met tal van projecties brengt ze aan hoe je als dame, oud of jong, stijlvol en gelukkig door het leven kunt gaan. En dat daarvoor de uiterlijke schoonheid zeker niet van prioritair belang is.


Ze weet met haar boeiende, afwisselende causerie perfect de aandacht te trekken van alle aanwezigen. Ze brengt een vurig pleidooi om als dame af en toe je stoute schoenen aan te trekken, op tijd wat me-time te nemen en ze geeft heel wat tips om onze troeven als 'vrouw met ervaring' in de verf te zetten, ongeacht je leeftijd of bankrekening.


Het begint in de kleerkast maar stijl is zoveel meer, het is een manier van leven.  Klassedames zijn heel vrouwelijk maar staan ook hun mannetje.


Je gaat alvast naar huis met een feel-good gevoel. Een echte aanrader!


Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid