Kerstklanken met Steeds Beter & Petra

Een sfeervolle avond waarbij traditionele en bekende werken gecombineerd worden met bijzondere en originele parels.

Ook dit jaar brengt de harmonie een sfeervol concert dat de Kerstmaaltijden beter zal doen verteren! Zoals Steeds Beter wel vaker doet, nodigen we opnieuw een muzikale gast uit en deze keer is dat een gekende klassedame. We hebben de eer om samen te mogen spelen met Petra: de allround zangeres met bakken ervaring en een breed arsenaal aan nummers én kapsels.

We houden vast aan onze geliefde formule waarbij we traditionele en bekende werken combineren met bijzondere en originele parels. Het repertoire gaat van Argentina, over White Christmas naar een medley van de componist Morricone. Voor die unieke combinatie zoeken we deze keer OC Leieland op.

Ben je ook benieuwd naar de stem en de performance van Petra, en de klanken van onze harmonie? Dan ben je van harte welkom op 26 december in OC Leieland in Ooigem. We beginnen om 19u30. Genummerde kaarten zullen online te koop zijn, en de eerste drie donderdagen van december kan je ze ook komen kopen in ons repetitielokaal “De Biekorf” (tussen 19u30 en 20u) te Sint-Baafs-Vijve.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
OC Leieland, Ooigem donderdag 26 december 2019 - 19:30 Tickets bestellen