Huiskamerconcert Cappaert | Wild Bouquet

Akoestisch en exclusief te beleven in het statige Huis Proot.

De nieuwe huiskamerconcerten – één per jaar – in het statige Huis Proot starten we meteen met een speciale editie.

Cappaert is een muzikaal duo bestaande uit zussen Sarah en Annelies Cappaert. Het nieuwe album, "Wild Bouquet", waar ze vijf jaar aan werkten, komt in het voorjaar van 2024 uit en is geproduceerd door Annelies Cappaert en Steve Willaert met een rijke orkestratie en een aantal exquise muzikanten. Het album is een reflectie van Annelies' confrontatie met de wazige sluimerende identiteit van de ziekte “endometriose" en enkele harde bijna-dood ervaringen.

Met "Wild Bouquet" willen de zussen de kracht van emotie en ontroering belichten als een bron van heling, als kijkbuis naar de waardevolle schoonheid van het leven, ongeacht de barre onzekerheden die zich voordoen. Met als ondertoon de stille hoop dat het soelaas kan bieden voor mensen in totale ontreddering.

Het album bevat tevens de bijdrage van drummer Steve Gadd (Joe Cocker, Eric Clapton, Kate Bush, Paul Simon, …) die de typerende kleur en sound realiseerde. De eerste single ‘Eternal Sleep Avenue’ zag in april het licht en wordt door menig muzikanten alvast geprezen. Annelies werd onlangs semi-finalist in "The International Songwriting Competition" voor het nummer "Shaken Or Stirred” (album 2018) in de categorie "AMERICANA". In de jury zaten o.a. Tom Waits, Coldplay, Hozier en Joe Hahn.

Tickets: 15 euro (beperkt aantal plaatsen)

Een organisatie van cultuurdienst Koekelare

Tickets bestellen