Houtlands Harmonieorkest - Lage Landen

Nieuwjaarsconcert van het Houtlands Harmonieorkest

Op zaterdag 12 januari 2019 pakt het Houtlands Harmonieorkest met het spetterende evenement "Lage Landen", een avond volledig in het teken van Nederlandstalige muziek.  Deze avond is eveneens het startsein van het feestjaar 2019. Het Houtlands Harmonieorkest viert dit jaar haar 150-jarig bestaan.

Drie Nederlandstalige topartiesten zetten mee hun schouders onder dit evenement.  Begeleid door het Harmonieorkest geven ze twee uur lang het beste van zichzelf.

Deel 1

Het Houtlands Harmonieorkest brengt samen met artiesten Luc Caals en Geena Lisa hulde aan de Nederlandstalige muziek.  Het beste van Ann Cristy en Yasmine passeren de revue, maar er is ook aandacht voor het betere Nederlandstalige werk van onze noorderburen.  De presentatie is in handen van Luc Caals.

Deel 2

Het Houtlands Harmonieorkest presenteert met Raymond van het Groenewoud een klepper. Na een carrière van meer dan 40 jaar, weet Raymond de gevoelige snaar te raken.  Zijn nummers werden ondertussen uitgeroepen tot werelderfgoed.  Laat je meeslepen met "Vlaanderen boven" en "Liefde voor muziek" en geniet van deze avond.

Tickets: 25 EUR
Locatie; Zaal "De Mast", Industrielaan 2, Torhout
Deuren open om 19u30.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid