Het Prethuis - Ierboven, Ierneffest, Ieronder

‘Ierboven, Ierneffest, Ieronder’ is wederom een situatiekomedie pur-sang, zoals we dat van het Prethuis gewoon zijn.

Dominique is een jonge vrouw die net uit een moeilijke relatie komt, na even bij haar moeder te hebben gewoond besluit ze een appartementje te huren in een bescheiden blok om op adem te komen en er (hopelijk) rust te vinden.

Wat blijkt echter: naast haar links woont er een operette-zanger die pas goed op dreef is in de late uren, rechts van haar een loodgieter met als hobby doeldelzak spelen en dat bij voorkeur in de vroege uurtjes. Alsof dat nog niet genoeg is moet ze ook buffer spelen voor een tweeling waarvan er één boven haar woont (een ADHD’er) en waarvan de andere helft onder haar woont (bekeerling van de Hare Krishna). Vraag is hoe lang ze dit volhoudt. Moedertje lief wil haar natuurlijk zonder probleem terug bij haar thuis opvangen. Maar dat ziet Dominique dan weer niet zitten…

Een dilemma waar ze gans het stuk mee worstelt, gelukkig voor het publiek maakt ze ondertussen hilarische toestanden mee met haar dolgedraaide buren.

 

‘Ierboven, Ierneffest, Ieronder’ is wederom een situatiekomedie pur-sang, zoals we dat van het Prethuis gewoon zijn. De betrachting is ook ditmaal, het publiek een heerlijk avondje lachen te bezorgen en dat allemaal in het sappig Westvlaams, u gebracht door een TOP-cast:

Peter Bulckaen, Koen Crucke, Ingrid De Vos, Griet Desutter en Jeroen Maes

 

www.prethuis.be


Een organisatie van Cultuurdienst Koekelare.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid