Het Prethuis | De Padelburen

!!! START TICKETVERKOOP SEPTEMBER '23 !!!

!!! START TICKETVERKOOP: SEPTEMBER '23 !!!

Godfried en Maja De Backer wonen heerlijk landelijk. Hoewel dat ‘heerlijk’ niet meer zo van toepassing is sinds er een padelveld is neergeplant naast hun woning. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Maja kan die zorgen nog weg-jodelen, maar Godfried slaagt er niet in te leven met de Padel-overlast.

Het kan zo niet langer verder. Ze schakelen Dimitri de Belder in, een joviale immomakelaar, want verhuizen lijkt voor hen de enige optie. Maar hoe een huis te verkopen dat net naast een padelveld ligt? Tenzij een echte padelliefhebber er komt wonen natuurlijk. Barrie is zo iemand, verslaafd aan padel, net als zijn vriendin Rachel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen verslijten? Of is er toch nog een beter plan…?

Een actuele situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. De Padelburen verzekert het publiek een avond onvervalste pret! Zoals men stilaan gewoon is van Het Prethuis!

‘De Padelburen’ is geschreven door Jeroen Maes en kan rekenen op echte klasbakken in de cast: Peter Bulckaen, Tine Priem, Martine de Jager, Wim Stevens en Jeroen Maes.

Voorstelling op:
1 maart 2024 om 20u
2 maart om 2024 15u en 20u

Tickets te verkrijgen via www.prethuis.be

Een organisatie van cultuurdienst Koekelare en Het Prethuis.

Start online verkoop: 01/09/2023 om 0:00

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
De Balluchon, Koekelare vrijdag 1 maart 2024 - 20:00 Binnenkort beschikbaar