HAMLET

"The King is dead, long live the king"

Party! Het hele koninkrijk danst en zwelgt in een alcoholisch bad. De koning is nog niet koud of er dreigt al een invasie.  Bovendien heeft zijn broer Claudius de troon én diens vrouw gegrepen. Hamlet, de zoon van de overleden koning en wettige troonopvolger ziet het met lede ogen aan en vraagt zich af: What the f*ck gebeurt er hier? Wie ben ik en wat doe ik op deze aardkloot? Hamlet gaat het gevecht aan met zichzelf en de wereld.

 

"Het is alsof je in een auto kruipt zonder remmen én dan tegen 200 km/h op een betonnen muur afrijdt. Dit moet fout aflopen."

 

Theaterbende PROT speelt Hamlet in een versie van Piet Arfeuille. Hét klassieke drama van Shakespeare is razend actueel. Regisseur Rik Desmet wekt de tragische personages tot leven in een waar bacchanaal. In sneltempo ontwikkelt het plot en de acteurs worden tot het uiterste gedreven. Muziekband Bergen (op het podium tijdens Dans Me) begeleidt deze waanzin muzikaal. Shakespeare op z'n best: een niet te missen theateravond. Beperkt aantal tickets!

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid