Gastronomische theatervoorstelling: Zalige Zonden

Een schuimende Pater van West-Vleteren of een heerlijk ambachtelijk ijsje, een smeuïg stukje kaas uit de polders of een authentieke Picon, genietend als God naast Frankrijk. Hoe vaak worden we in de Westhoek niet verleid tot een kleine zonde, een ‘zalige’ zonde die de rest van het bezoek nazindert en ons goesting doet krijgen naar meer?

 

Op zaterdag 2 oktober strijkt in het Fransmansmuseum en Huis Proot het muziektheaterproject ‘Zalige Zonden in de Westhoek’ neer, dat al deze geneugten verheerlijkt. Nadien reist het project verder naar de andere streekmusea in de Westhoek.

 

Het wordt een bonte avond vol zang, theater, lachen en … intussen je buik rond eten. Zondigen mag op deze avond! Auteur-theatermaker Yves Bondue, geboren en getogen in de Westhoek, schreef een zinderend scenario dat door een kwartet ervaren acteurs wordt gebracht. Je beleeft het van op de eerste rij! En daarbij veroveren een heerlijke reeks Westhoekhapjes en -dranken vlot al je smaakpapillen.

 

Benieuwd geworden? Meer verklappen we niet. De rest zie en beleef je ter plaatse. Maar één ding is zeker: deze avond zal je nog héél lang bijblijven!

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Fransmansmuseum en Huis Proot, Koekelare zaterdag 2 oktober 2021 - 19:30 Tickets bestellen