Fietstocht met burgemeester Kristof 25 09 2022

Op 25 september 2022 organiseert het fonds van de burgemeester een mooie fietstocht langs de realisaties in Torhout

Op zondag 25 september organiseert Torhouts burgemeester Kristof Audenaert de eerste fietstocht met de burgemeester. Tijdens deze rit van 21 kilometer combineer je twee ontspannende activiteiten: fietsen en proeven van Torhoutse streekproducten. De opbrengst van de fietstocht gaat naar het Caritasfonds van scholengroep Sint-Rembert.

 

Fietstocht met de burgemeester is een relaxte rit voor volwassenen en kinderen. Het parcours verbindt een aantal mooie recente realisaties in Torhout over een afstand van 21 kilometer. Onderweg ontdekken de deelnemers lokale Torhoutse specialiteiten.

 

We starten in het stadscentrum bij Bar Provisoir. Tijdens de eerste stop in Torwoud genieten de deelnemers van een heerlijk lokaal aperitief. Daarna gaat het richting schoolrestaurant De Brug voor een barbecue. Het dessert in kasteel d’Aertrycke is een lekker Torhouts ijsje. De tocht eindigt opnieuw in het stadscentrum bij Bar Provisoir. 

 

Fietstocht met de burgemeester start op zondag 25 september tussen 10u00 en 11u00 aan de bar van cultureel centrum De Brouckere in de Aartrijkestraat.


Kaarten kunnen online besteld worden via: 

http://www.ticketwinkel.be/Event/Details/fietstocht-met-burgemeester-kristof-25-09-2022

 De kaartenverkoop stopt 21 september.

 

Volwassenen betalen 35 €, kinderen onder 12 jaar kunnen deelnemen voor 15 €. 
Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
CC De Brouckere Aartrijkestraat 6. 8820 Torhout (bar Provisoir) zondag 25 september 2022 - 10:00 Tickets bestellen