Els de Schepper

In 2019 viert het Houtlands Harmonieorkest zijn 150-jarig bestaan met vier grootse muzikale evenementen. Na een spetterend schouwspel Lage Landen – waarin Luc Caals, Geena Lisa en Raymond van het Groenewoud schitterden – én een meer dan geslaagd dubbelconcert Close-Harmonie met het vocaal ensemble Septem Viri vormt dit grootse spektakel met Els de Schepper het derde luik van het feestjaar 2019!

 

***

 

Fan van Els de Schepper en/ of het Houtlands Harmonieorkest?

Dit uniek optreden mag je gewoon niet missen!

 

Els de Schepper zingt haar mooiste nummers ondersteund door een prachtig orkest en zij doorspekt het geheel met een aantal ijzersterke sketches. Deze cabaretière weet als geen ander hoe je een publiek moet entertainen en bovendien is het altijd lachen, gieren of brullen geblazen als zij in de buurt is.

 

***

 

Els de Schepper brengt samen met het Houtlands Harmonieorkest een uniek concert én theateroptreden op tegelijk een unieke locatie: de Nicolas Feuillatte Spektakelzaal. Deze eventlocatie vormt het paradepaardje van de Versluys Arena van KV Oostende. Het Houtlands Harmonieorkest is dan ook heel dankbaar voor de geslaagde samenwerking met KV Oostende.

 

***

 

Het Houtlands Harmonieorkest is een dynamisch en goed uitgebalanceerd harmonieorkest van een 70-tal talentvolle musici onder de deskundige leiding van dirigent Nico Logghe. Dit toporkest behaalde in 2017 een 2e plaats in de allerhoogste categorie op het internationaal tornooi Flicorno d’oro (Italië). Hun uitgebreide repertoire bestaat onder meer uit klassieke en hedendaagse composities, maar ook het populaire genre komt geregeld aan bod.

www.houtlandsharmonieorkest.be

 

***

Toegangsprijs € 25 – deuren open om 20.00 u.

 

VIP-formule € 95:

 

-        18.00 u. ontvangst met bubbels

-        18.30 u. driegangendiner met aangepaste huiswijnen KV Oostende

 

v Oostendse smeus  / gepocheerd hoeve-eitje / noordzeegarnalen

v Geroosterd varkenshaasje / seizoensgroenten / krieltjes / bordelaisesaus

v Koffie + creatie van de chef

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid