Houtlands(e) Benjamins en Jeugdensemble - Dubbel Bubbel Concert

De twee Houtlandse jeugdorkesten slaan de handen in elkaar en brengen een uniek Dubbel Bubbel Concert!

De coronacrisis bepaalt momenteel meer dan ooit het leven van iedereen. Muziek verzacht het leed en biedt hoop aan elk van ons. Daarom slaan de Houtlandse Benjamins en het Houtlands Jeugdensemble de handen in elkaar en presenteren met trots hun Dubbel Bubbel Concert. 

Het Houtlands Jeugdensemble viert dit jaar bovendien hun 15de verjaardag. Reeds vele jaren laat het Houtlands Jeugdensemble jong en oud kennis maken met het 'samen' musiceren.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 17 oktober om 20:00 uur in CC De Brouckere, Torhout. De genummerde tickets zijn te verkrijgen aan 6 euro (gratis voor -12 jarigen) in voorverkoop op www.ticketwinkel.be. U kunt omwille van de geldende coronamaatregelen geen tickets aan de deur kopen!

U kunt enkel in 'bubbel' tickets kopen. Het ticketsysteem zal automatisch rekening houden met de afstandsmaatregelen tussen de bubbels onderling. Mondmasker is verplicht! Bij binnenkomst in de zaal begeeft u zich via de korte route naar uw plaatsen. U mag deze plaatsen enkel verlaten om naar het toilet te gaan. Luister te allen tijde naar de instructies om er samen een geslaagde, maar vooral veilige avond van te maken!

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid