De Padelburen, Ieper


DE PADELBUREN


Godfried en Sonja De Backer wonen heerlijk landelijk. Hoewel dat ‘heerlijk niet meer zo van toepassing is sinds er een padelveld is neergeplant naast hun woning. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Sonja kan die zorgen nog weg-jodelen maar Godfried slaagt er niet in te leven met de Padel-overlast. Het kan zo niet langer verder. Ze schakelen Dimitri de Belder in een joviale immomakelaar, want verhuizen lijkt voor hen de enige optie. Maar hoe een huis te verkopen dat net naast een padelveld ligt? Tenzij een echte padelliefhebber er komt wonen natuurlijk. Barrie is zo iemand, verslaafd aan Padel, net zoals zijn vriendin Rachel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen verslijten? Of is er toch nog een beter plan …?


Een actuele situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. De Padelburen verzekert het publiek een avond onvervalste pret! Zoals men stilaan gewoon is van Het Prethuis! 


De Padelburen’ is geschreven door Jeroen Maes en kan rekenen op echte klassebakken in de cast: Peter Bulckaen, Tine Priem, Martine de Jager, Wim Stevens en Jeroen Maes. 


Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
CC Het Perron, Ieper woensdag 29 mei 2024 - 20:00 Uitverkocht
CC Het Perron, Ieper donderdag 30 mei 2024 - 20:00 Uitverkocht
CC Het Perron, Ieper vrijdag 31 mei 2024 - 20:00 Uitverkocht