Het Prethuis - De Contactspeurder

Een heerlijk, geestige actuele one-man corona komedie.

Raf heeft sinds kort een nieuwe baan, hij maakt deel uit van het contactonderzoeks-team van het Agentschap zorg en gezondheid. 


Hij moet mensen telefonisch benaderen om hun recente contacten op te vragen. Dit blijkt echter niet zo simpel. Heel wat mensen zijn niet onmiddellijk bereid hieraan mee te werken. Of vinden voorlopig de tijd niet en vragen een ander moment terug te bellen om vervolgens nooit meer op te nemen. Ook een hardhorige dame passeert de revue, wat de opdracht er niet makkelijker op maakt. Hij krijgt uiteindelijk toch iemand aan de lijn die wil meewerken, maar dat mondt dan weer uit in een verrassing van formaat waar Raf toch even niet goed van is.‘De Contactspeurder’ is een actuele komische voorstelling, boordevol misverstanden en verrassende wendingen en dat volledig Corona-proof!Tekst en spel: Jeroen Maes


Duur voorstelling: 75 min (zonder pauze)Een organisatie van cultuurdienst Koekelare.


Om een maximale veiligheid te garanderen, verkopen we de zaal in beperkte bezetting. Hierdoor zal de voorstelling sneller uitverkocht zijn dan normaal. We vragen hier je begrip voor.  We willen daarom ook vragen om geen lege stoelen tussen te laten.  Het programma laat automatisch plaats tussen de verschillende reservaties.
Zodra de maatregelen het toestaan, vergroten we de capaciteit van de zaal en worden diegenen die op de wachtlijst staan gecontacteerd. Een plaats op de wachtlijst biedt echter geen garantie op een ticket.

Mondmasker verplicht voor, tijdens en na de voorstelling.

Mensen met een beperkt(er) budget die in aanmerking komen voor de ‘Kansenpas’, kunnen korting krijgen op de ticketprijs van de gemeentelijke voorstellingen in de Balluchon. Voor alle voorwaarden kun je terecht bij het Sociaal Huis.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
De Balluchon, Koekelare vrijdag 16 oktober 2020 - 20:00 Tickets bestellen
De Balluchon, Koekelare zaterdag 17 oktober 2020 - 15:00 Tickets bestellen
De Balluchon, Koekelare zaterdag 17 oktober 2020 - 20:00 Tickets bestellen