De 3 Wijzen

The Beatles van het Vlaamse televisievermaak zijn terug!

The Beatles van het Vlaamse televisievermaak, Jacques Vermeire, Walter Grootaers, Gerty Christoffels en Kurt Van Eeghem, zijn terug! 'De 3 Wijzen', ondertussen eerder 'De 3 Grijzen', komen weer samen voor een live versie van het hilarische BRT-programma van de jaren 90. 'De 3 Wijzen' waren in de jaren negentig een vaste waarde op de toenmalige BRT met hun wekelijkse topquiz. Ook toen was het geen standaard studioprogramma. Integendeel, 'De 3 Wijzen' reisden het Vlaamse land rond voor opnames in culturele centra en feestzalen.

 

Nu zijn ze dus helemaal terug en komen deze absolute toppers opnieuw naar je toe om je een onvergetelijke avond amusement te brengen. En binnenkort ook terug op je tv-scherm: werkelijk alles komt terug. Hun onverwoestbare cultstatus danken 'De 3 Wijzen' onmiskenbaar aan hun panelleden Jacques, Gerty, Walter en presentator Kurt. Want net zoals De Drie Musketiers zijn ook 'De 3 Wijzen' met z’n vieren. Het is dit kwartet dat met veel enthousiasme voor een avond vrolijke nostalgie zal zorgen.

 

De voorstelling bestaat uit twee delen van een vijftigtal minuten. Voor de pauze gaan 'De 3 Wijzen' aan de hand van anekdotes en herinneringen in op hun roemrijke verleden voor en achter de schermen van het legendarische programma. Na de pauze doen 'De 3 Wijzen' waar ze nog altijd in uitblinken: de panelquiz, met kandidaten uit de zaal. De winnaars krijgen vanzelfsprekend eeuwige, lokale roem.Een organisatie van cultuurdienst Koekelare.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid