Café Beveren Aalter

Café Beveren, een heerlijke vers getapte komedie in het West-Vlaams!

Café Beveren


Het stuk neemt u mee naar ‘Café Beveren’, een heerlijk volkscafé met nog een echt DECAP-orgel, gelegen in het idyllische West-Vlaamse plaatsje Beveren-Leie. En daar is een goede reden voor: Café Beveren bestaat namelijk 80 jaar! We maken kennis met de vaste stamgasten, zo is er Irma even oud als Café Beveren maar op zijn minst nog even vitaal, Toontje de simpele jongen die ieders hart steelt, Theo, stapelzot van het pijporgel en Nancy die voor ze haar ‘vitrien’ opent op de chaussee d’amour altijd nog even binnenspringt. Bazin Jeanine ziet ze maar al te graag komen. De dagelijkse routine wordt echter verstoord door een opmerkelijke gast een zekere Dennis uit Knokke.  Een charmante verschijning, tot blijkt dat zijn bezoek toch niet zo onschuldig is en Café Beveren op zijn grondvesten davert …


Café Beveren’, kende een buitengewoon succes in de zomer van 2017 in het Antwerpse Fakkeltheater. Volle zalen met telkens een uitgelaten, enthousiast publiek. Daarom besloot Het Prethuis naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan er een West-Vlaamse remake van te maken. 


Ambiance verzekerd!


MET: Martine Jonckheere, Wim Stevens, Jits Van Belle, Bianca Vanhaverbeke, Floris Devooght, Jeroen Maes en een echt DECAP-orgel!

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Auditorium, Aalter vrijdag 20 januari 2023 - 20:00 Tickets bestellen
Auditorium Aalter zaterdag 21 januari 2023 - 20:00 Tickets bestellen
Auditorium, Aalter zondag 22 januari 2023 - 15:00 Tickets bestellen