Avalon in concert !

Avalon in concert samen met zanger songwriter David Vandyck en de jeugdafdeling 't Muziek van Buggenhout.

Samen met de jeugd muziekvereniging 't Muziek van Buggenhout en de veelzijdige zanger en songwriter David Vandyck, zorgt Avalon voor een muzikale happening in de kerk van Opstal op zondag 12 november.


David Vandyck groeide de voorbije jaren uit tot een vaste waarde in de muziekwereld met tientallen noteringen in de Ultratop Vlaamse Top 30.  Zijn debuutalbum ‘Dichtbij’ werd zelfs bekroond met een gouden plaat. 


Op 12/11 wordt David Vandyck ook officieel gedoopt tot peter van Avalon VZW, een vergunde zorgaanbieder erkend door het VAPH voor personen met een beperking.


De Koninklijke Muziekvereniging 't Muziek uit Buggenhout is een b(l)oeiende fanfare bestaande uit een 50-tal enthousiaste muzikanten die het fantastisch vinden om samen te musiceren en telkens weer mooie muzikale prestaties neer te zetten. Even belangrijk als het muzikale zijn de gezelligheid en het vriendschappelijke aspect. De jeugdafdeling zet als voorprograma van David Vandyck zijn muzikale prestaties neer.VIP ticket: 45 euro

- gereserveerde plaats tijdens concert en receptie

- een gratis drankje bij de receptie achteraf

een meet & greet


STANDAARD ticket: 30 euro

- standaard plaats tijdens concert

- toegang tot receptie achteraf, mogelijkheid tot aankoop drank

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Sint-Gerardus Majellakerk, Broekstraat 23, 9255 Buggenhout zondag 12 november 2023 - 18:30 290 tickets beschikbaar Tickets bestellen