All my sons

Toneelvoorstelling in een regie van Geert Van Ryckeghem

Joe Keller is een succesvol zakenman. Zijn fabriek floreerde tijdens de Tweede Wereldoorlog door het aanleveren van vliegtuigonderdelen. Nadat zijn zoon Larry, een ervaren gevechtspiloot, vermist is geraakt, heeft Joe al zijn hoop gevestigd op Chris, zijn andere zoon. Die wil echter trouwen met Rose, die eerst verloofd was met Larry. Beiden weten dat het bekendmaken van het huwelijk, door moeder Kate zal worden gezien als het definitieve opgeven van hoop op de terugkeer van Larry.
Dit is echter niet de grootste zorg van Joe. Op het einde van de oorlog werd hij er namelijk van beschuldigd kapotte cilinderkoppen geleverd te hebben waardoor tientallen piloten zijn neergestort. Joe pleitte zichzelf vrij en liet er zijn zakenpartner Steve, de vader van Rose, voor opdraaien. Hij werd wél veroordeeld en zit nu in de gevangenis. De Kellers willen het verleden zo veel mogelijk laten rusten maar dan staat plots de broer van Rose voor de deur. Een bezoek dat niet zonder gevolgen zal blijven. -
Arthur Miller staat bekend om zijn stukken over het najagen van The American Dream en de desastreuze gevolgen hiervan. Hij schreef All My Sons in 1947.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Auditorium Gemeentehuis Aalter vrijdag 3 maart 2023 - 20:00 Tickets bestellen
Auditorium Gemeentehuis Aalter zaterdag 4 maart 2023 - 20:00 Tickets bestellen
Auditorium Gemeentehuis Aalter vrijdag 10 maart 2023 - 20:00 Tickets bestellen
Auditorium Gemeentehuis Aalter zaterdag 11 maart 2023 - 20:00 Tickets bestellen