20 juli - Duik De Zomer in - Toneel: 'Ieper Zwom' + Bois de Vivre

Een speelse, ludieke & gezellige duik in het verleden…

19 uur - Toneel: 'Ieper Zwom'
Het voormalig open zwembad blijft bij heel wat Ieperlingen nostalgische herinneringen oproepen. Ook al is het al 21 jaar gesloten. We duiken in de geschiedenis van dit prachtig stukje Ieper. Het zwembad werd geopend in 1885. Tijdens WO I werd het grotendeels verwoest, maar nadien heropgebouwd en meerdere keren verbouwd. In vier taferelen belichten we deze merkwaardige geschiedenis.

 

Spelers in wisselende bezetting en data: Patricia Goethals, Julie Podevyn, Ellen Cloet, Mia Mulier, Donita Kesteloot, Martine De Messemaeker, Laurette Hoedt, Diedelinde Vanhooren, Johan Verweirder, Erwin Ruyssen, Bart Dewaele, Patrick Deldaele, Dominiek Vandelanotte en Roger Liefhooghe.

Geschreven door en regie: Piet Lesage.

Kostumering: Hanna Laekeman


20 uur - Bois de Vivre

Het toeval bracht deze vijf pittige muzikanten bij elkaar. Hun gedeelde enthousiasme, gedrevenheid, goesting en liefde voor het samenspelen was de aanzet voor een nieuw project: 'Bois de Vivre'!
Niet zomaar 'opnieuw een blaaskwintet'. Deze muzikanten staan open voor het geijkte oeuvre, maar houden daarenboven ook wel van een kwinkslag en nemen graag een loopje met de sérieux waar ze in het dagelijkse leven al genoeg mee te maken krijgen. Ze zijn niet bang van uitdagende locaties, 'out of the box'-repertoire en gaan ongeziene en onverwachte samenwerkingen niet uit de weg.Elk legden ze reeds een divers muzikaal parcours af. De mengeling van deze uiteenlopende ervaringen en invloeden zijn het recept voor een fijn, nieuw avontuur. 'Bois de Vivre' hoopt jullie mee te kunnen nemen in hun verhaal. 


Tickets: vvk: € 5 - add € 7 

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid