14 augustus - Duik De Zomer in - Mainstream Music Band & Silent Disco

Een speelse, ludieke & gezellige duik in het verleden…

19 uur - Main Stream Music Band

Mainstream Music Band is een big band, op klassieke leest geschoeid, die zich voornamelijk richt op swing- en amusementsmuziek. Dat kan gaan van swing over funk en latin naar dansmuziek en zelfs meer modernere arrangementen. Zoals de naam van het orkest verklapt, wordt gemikt op de mainstream. Met andere woorden, we brengen wat door elkeen gesmaakt kan worden.

De band beschikt ook over twee sterke lead vocals. Met Griet Samain en Kurt Lesaffre worden de instrumentale nummers afgewisseld met heerlijke standards van vroeger en nu gebracht.

Optredens gebeuren voornamelijk op uitnodiging van organisatoren (recepties, feesten, academische zittingen, …). Op het einde van het jaar, traditioneel het laatste (volledige) weekend van november brengt de band ook haar Eindejaarsshow, waarbij ze naast haar eigen repertoire ook steeds samenwerkt met een special guest.


Een voorsmaakje? Check hier!


21 uur - Silent Disco

Voor je omgeving is het gewoonweg stil. Bij een silent disco krijgt iedere gast een persoonlijke draadloze koptelefoon waardoor hij de muziek hoort die (live) door de dj gemixt wordt. De muziek hoor je dus enkel als je de koptelefoon draagt. Als je even een babbeltje wil slaan, zet dan je koptelefoon af en praat op je normale geluidssterkte. Zalig toch? Of je nu ravet op techno, enthousiast de boogie danst of gaat voor die polonaise, de buren zullen er niets van geweten hebben.


Tickets: vvk: € 10 - add: € 12  

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Openlucht zwembad Ieper - Lange Torhoutstraat zondag 14 augustus 2022 - 19:00 Tickets bestellen