12 augustus - Duik De Zomer in - Toneel: 'Ieper Zwom' + Veel Fokkersvreugde & Silent Disco

Een speelse, ludieke & gezellige duik in het verleden…

19 uur - Toneel: 'Ieper Zwom'
Het voormalig open zwembad blijft bij heel wat Ieperlingen nostalgische herinneringen oproepen. Ook al is het al 21 jaar gesloten. We duiken in de geschiedenis van dit prachtig stukje Ieper. Het zwembad werd geopend in 1885. Tijdens WO I werd het grotendeels verwoest, maar nadien heropgebouwd en meerdere keren verbouwd. In vier taferelen belichten we deze merkwaardige geschiedenis.

 

Spelers in wisselende bezetting en data: Patricia Goethals, Julie Podevyn, Ellen Cloet, Mia Mulier, Donita Kesteloot, Martine De Messemaeker, Laurette Hoedt, Diedelinde Vanhooren, Johan Verweirder, Erwin Ruyssen, Bart Dewaele, Patrick Deldaele, Dominiek Vandelanotte en Roger Liefhooghe.

Geschreven door en regie: Piet Lesage.

Kostumering: Hanna Laekman

 

20 uur - Veel Fokkersvreugde 

ZOT IS GOED, SCHEEF IS LEKKER !

Eigen nummers in het West-Vlaams, afgewisseld met ‘vertellementen’ die op zoek zijn naar een (voorzichtige) glimlach.
Intieme, explosieve en herkenbare liedjes uit de Westhoek overgoten met een pittige saus van blazers. Met dit recept neemt deze vrolijke muzikale bende u gegarandeerd op sleeptouw.

Veel Fokkersvreugde dat zijn Cyriel, Kamiel en Tine, Peter op trombone, Kris op trompet, Joost op alt saxofoon en Pieter op drums.

Een voorsmaakje? Check hier!

 

21 uur - Silent Disco

Voor je omgeving is het gewoonweg stil. Bij een silent disco krijgt iedere gast een persoonlijke draadloze koptelefoon waardoor hij de muziek hoort die (live) door de dj gemixt wordt. De muziek hoor je dus enkel als je de koptelefoon draagt. Als je even een babbeltje wil slaan, zet dan je koptelefoon af en praat op je normale geluidssterkte. Zalig toch? Of je nu ravet op techno, enthousiast de boogie danst of gaat voor die polonaise, de buren zullen er niets van geweten hebben.

 

Tickets: vvk: € 5 - add € 7 

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid