10 juli - Duik De Zomer in - Poppenkast, Goochelshow & Grime + Openluchtfilm: 'Le Grand Bain'

Een speelse, ludieke & gezellige duik in het verleden…

vanaf 16 uur - Poppenkast Poppentheater Tjiftjaf

Poppentheater Tjiftjaf brengt voor jong en oud ‘Het karotengeheim’. Gedurende 45 minuten zullen kinderen versteld staan van wat deze gezellige en grappige groenten allemaal te vertellen hebben.


17 uur - Goochelshow & ballonnenclown

Acracadabra - simsalabim... goochelaar Mike doet je van je stoel vallen met zijn gekke, leuke en verbluffende goocheltrucs. Laat je meeslepen in deze magische show voor jong en oud! Ook de ballonnenclown komt langs en maakt de gekste ballonnenfiguren voor je klaar.

 

22.30 uur - Openluchtfilm: 'Le Grand Bain'

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Langzamerhand krijgen ze weer het gevoel dat ze er toe doen. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft.

In de ontroerende Franse tragikomedie Le grand bain schetst filmmaker Gilles Lellouche (Narco) met de nodige humor een authentiek beeld van het leven zoals het komt. Deze feelgoodfilm is gebaseerd op ware gebeurtenissen en ging vorig jaar in première op het filmfestival van Cannes. Le grand bain is in Frankrijk genomineerd voor maar liefst 10 Césars en is met 4,3 miljoen bezoekers een van de grootste Franse filmhits van het afgelopen jaar. Mathieu Amalric (The Grand Budapest Hotel), Virginie Efira (Elle, Un amour impossible), Guillaume Canet (Double Vies), Leïla Bekhti (Un prophète) en Benoît Poelvoorde (Coco avant Chanel, Le tout nouveau testament, Rien à déclarer) vertolken de hoofdrollen in deze ook door de pers zeer positief ontvangen film.

Le Grand Bain ging in première op het filmfestival van Cannes (buiten competitie) in mei 2018.

Hier kan je alvast een voorsmaakje bekijken. 

 

Tickets: vvk: € 10 (16+jaar ) en € 5 (-16 jaar) - add € 12 (16+ jaar) en € 7 (-16 jaar)

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Openlucht zwembad Ieper - Lange Torhoutstraat zondag 10 juli 2022 - 16:00 Tickets bestellen