(groot)ouder-kind workshop fotografie

Ben jij ook gefascineerd door fotografie? Ontdek het samen met je (klein)kind in deze workshop.

Ben jij ook gefascineerd door fotografie? Ontdek het samen met je (klein)kind in deze workshop. Samen leren jullie op een speelse wijze kennismaken met basisbegrippen van fotografie: perspectief, belichting en compositie.

Kan je ondersteboven een foto maken? Kan jij een vlieg zo groot als een olifant doen lijken op een foto? Kan jij een minuut lang stilstaan voor de foto? Op deze en nog veel meer vragen krijgen jij en je (klein)kind een antwoord tijdens deze belevingsworkshop.

Het wordt geen fototechnische workshop, waarbij een fototoestel met al zijn functies wordt onderzocht. Maar wel een workshop die zich richt op ontdekken, exploreren en beleven. Daarbij wringen jullie je lichaam in allerlei bochten voor en achter de camera en beleven jullie samen een schitterende namiddag.

Deze workshop is een UiTPAS-activiteit. Bij deelname aan deze activiteit spaar je 1 punt. Heb je een UiTPAS voor kansengroepen, dan kom je in aanmerking voor korting op de deelnameprijs. Meer informatie over UiTPAS vind je op www.wielsbeke.be/uitpas.

Extra info
De workshop vindt plaats van 13u30 tot ±15u30.
Min. 5 duo's - Max 10 duo's (Wil je met 2 kinderen deelnemen? Dan kost dit €10 extra)
Leeftijd: 3de kleuter t.e.m. 4de leerjaar

Deelnameprijs met UiTPAS aan kansentarief: €8 (€2 voor extra kind)


Heeft u een UiTpas aan kansentarief en wenst u tickets te kopen?
Neem dan contact op met cultuur@wielsbeke.be of 056 67 32 70.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Zaal Mozaïek - Sint Bavostraat 6, 8710 Sint-Baafs-Vijve zaterdag 27 april 2024 - 13:30 19 tickets beschikbaar Tickets bestellen