Wie zijn de winnaars in de digitale economie van morgen?

Wij brengen Alexander De Croo en Koen De Leus samen op twee middagen in mei voor een boeiend  gesprek en een confrontatie tussen de privésector en de overheid.

Wat is de rol van de overheid en de regelgeving hierin? 
Hoe zit dat nu met dat digitaal plan? 
Telt de winnaarseconomie enkel winnaars of ook verliezers? 
Zijn we gebaat bij meer competenties dan diploma’s in ons onderwijs? 
Is digitaal de oplossing van alles of zal het ook zorgen voor maatschappelijke verschuivingen in soorten jobs?Uw persoonsgegevens worden door The Content Makers BVBA – Bart Vandesompele – Lindenpark 12
9831 Sint-Martens-Latem verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw reservatie/bestelling/aankoop en voor direct marketing (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen: info@thecontentmakers.com. Via dit mailadres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op www.thecontentmakers.be.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid