Sint-Maarten komt naar Koekelare!

i.s.m. Gezinsbond Koekelare

Eind oktober komt Sint-Maarten al op verkenning om uit te kijken waar hij overal cadeautjes moet bezorgen. De goedheilig man vindt dan gelukkig ook nog even de tijd om samen met zijn pieten langs te komen in de Balluchon. Ze zingen vrolijke liedjes, spelen leuke spelletjes en pakken uit met enkele goocheltrucjes die ze vinden in de speelgoedkast in Spanje.  

Om een maximale veiligheid te garanderen, verkopen we de zaal in tribunevorm. Hierdoor zal de voorstelling sneller uitverkocht zijn dan normaal. We vragen hier je begrip voor.  We willen daarom ook vragen om geen lege stoelen tussen te laten.  Het programma laat automatisch plaats tussen de verschillende reservaties.
Zodra de maatregelen het toestaan, vergroten we de capaciteit van de zaal en worden diegenen die op de wachtlijst staan gecontacteerd. Een plaats op de wachtlijst biedt echter geen garantie op een ticket.

Mondmasker verplicht voor, tijdens en na de voorstelling.


Mensen met een beperkt(er) budget die in aanmerking komen voor de ‘Kansenpas’, kunnen korting krijgen op de ticketprijs van de gemeentelijke voorstellingen in de Balluchon. Voor alle voorwaarden kun je terecht bij het Sociaal Huis.


In samenwerking met de Gezinsbond.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid