Nocturnes 2019 - Ieper Herrijst

Deze zomer schotelen we jullie terug een nieuwe Nocturneseditie voor : een ontdekking van onze stad in tijd en ruimte, doorspekt met theatrale elementen en een grote interactie met het publiek. 

We kozen bewust voor 2019, omdat pas vanaf dan precies 100 jaar voordien  – in 1919 – de eerste Ieperlingen terugkeerden naar hun verwoeste stad.  100 jaar na datum willen wij eer betuigen aan die moedige stadsgenoten, die terugkeerden naar hun verwoeste stad en grote werk- en veerkracht toonden om hun/onze stad weer het uitzicht te geven van weleer. Ook al waren er plannen van hogerop om Ieper niet her op te bouwen of om een compleet nieuwe stad te bouwen.  De terugkeer van de gevluchte Ieperlingen naar de puinhoop die hun stad was, hun ijver en doorzettingsvermogen om Ieper weer op de kaart te zetten, de diverse plannen die toen circuleerden… Dat vormt het uitgangspunt van de deze Nocturnes. 

Kaarten kosten 45€ per persoon. 

Je kunt kiezen voor ofwel een volledige groep ofwel maximaal 30 kaarten. Je kan slechts voor één moment kaarten kopen. Wil je ook nog kaarten voor een ander uur of een andere datum dan dien je terug van voor af aan te beginnen. Je wordt na aankoop terug naar de homepage gebracht.

“Zijn er geen kaarten meer vrij voor de voorstelling(en) die je wenst?  Plaats je op onze wachtlijst door een mailtje te sturen naar info@nocturnesieper.be met vermelding van naam en contactgegevens, voor welke voorstellingen je al of niet kaarten wenst en voor hoeveel personen minimaal – maximaal.”

Je zult tijdens het aankoopproces gevraagd worden om per deelnemer in te geven wat ze wensen qua maaltijd : vlees / vis / veggie.  Allergieën kun je via mail doorgeven via info@nocturnesieper.be.

Nog vragen?  Stuur ons een mailtje: info@nocturnesieper.be 

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid