Mijn punt is eigenlijk.

Maud Vanhauwaert, Tom Kestens, Geert Waegeman

zaterdag 28 april 2018 om 20.30 uur
€ VVK 14/ADD 16

in Het Bedrijf,
Leopold II-laan 9a, 8670 Oostduinkerke

Tussen broos en bruut. Tussen grappig en gevaarlijk. 
MAUD VANHAUWAERT, GEERT WAEGEMAN EN TOM KESTENS kwamen elkaar de voorbije jaren vaker tegen, bleven aan elkaar haperen en veroordeelden uiteindelijk zichzelf tot elkaar. Samen scheppen zij een magische wereld, vol ontwapenend spervuur, kwetsbare heavy metal, en grootmoedige niemendalletjes.
GEERT WAEGEMAN is componist en multi-instrumentalist en timmert aan de weg sinds de jaren tachtig. Toen introduceerde hij met zijn groep Cro Magnon het genre ‘urban chamber music’ in België. Zijn muziek is energiek en roept een visuele verbeeldingswereld op. Vandaar dat zijn werk vaak terug te vinden is in theater-en dansproducties. Hij maakte ook de soundtrack voor verscheidene kortfilms.
TOM KESTENS is producer, componist en multi-instrumentalist. Hij was deel van het originele Das Pop, sidekickte bij Sarah Bettens, schreef soundtracks bij film-, dans- en theaterprojecten. Hij ontpopte zich tot soulvol frontman bij ‘Lalalover’. 
MAUD VANHAUWAERT is schrijver en tekstperformer. Haar poëziebundels werden veelvuldig bekroond. 'Wij zijn evenwijdig' was de best verkochte bundel in Vlaanderen in 2015. Maud maakte verschillende theatervoorstellingen en vorig jaar toerde ze met ‘Het is de moeite’ langs de culturele centra van Vlaanderen. Met haar performances treedt ze op, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal. 
Maud trok reeds in Het Bedrijf tweemaal een volle zaal met ‘Het is de moeite’ (seizoen 2014-2015).

op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Theaterzaal Het Bedrijf, Oostduinkerke zaterdag 28 april 2018 - 20:30 Uitverkocht