Luna & Soleya

Victor Koper is een ietwat bizarre en geïsoleerde man van een jaar of dertig.  Een einzelgänger zoals ze dat zo mooi noemen - met een zwakke gezondheid en een uitzonderlijk beroep. Hij is goochelaar of beter nog, hij noemt zichzelf illusionist gespecialiseerd in verdwijningen ... 'mislukte' verdwijningen wel te verstaan. Victor staat dan ook bekend als de lokale dorpsgek.  Kinderen lachen hem uit, volwassenen kijken hem hoofdschuddend na. Met zijn ouders heeft hij nog weinig contact, die schamen zich voor hem.

Op een dag ontvangt Victor een brief van zijn grootvader. Niets bijzonders op het eerste gezicht, ware het niet dat deze grootvader 15 jaar eerder door Victor en zijn ouders werd begraven. Grootvader vraagt Victor om af te reizen naar een 'bijzonder' circus. Dit circus - ooit getroffen door een zwaar verdriet - heeft Victors hulp en bescherming nodig. Het circus is Victor niet onbekend. Zijn grootvader vertelde er vroeger vaak verhalen over. Al heeft Victor wel altijd getwijfeld aan de echtheid van hun bestaan. Toch besluit hij om op het verzoek van zijn grootvader in te gaan.

De aanwijzingen in de brief brengen Victor naar de magische wereld van het bijzondere circus. Een wereld die tijd en ruimte overstijgt. Hij maakt er kennis met de bijzondere bewoners en leert gaandeweg ook meer over hun machtige vijand. Als er na de komst van Victor ook nog bewoners beginnen te verdwijnen, merkt Victor al gauw dat niet iedereen even enthousiast is met zijn komst.

Zal Victor erin slagen het vertrouwen van alle bewoners te winnen?

Zal hij erin slagen zijn nieuwe vrienden te redden?

En welke prijs betaalt hij hiervoor?

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid
Wijnkasteel Genoels-Elderen donderdag 8 augustus 2019 - 21:00 Tickets bestellen
Wijnkasteel Genoels-Elderen vrijdag 9 augustus 2019 - 21:00 Tickets bestellen
Wijnkasteel Genoels-Elderen zaterdag 10 augustus 2019 - 21:00 Tickets bestellen
Wijnkasteel Genoels-Elderen zondag 11 augustus 2019 - 21:00 Tickets bestellen
Wijnkasteel Genoels-Elderen woensdag 14 augustus 2019 - 21:00 Tickets bestellen
Wijnkasteel Genoels-Elderen donderdag 15 augustus 2019 - 21:00 Tickets bestellen
Wijnkasteel Genoels-Elderen vrijdag 16 augustus 2019 - 21:00 Tickets bestellen
Wijnkasteel Genoels-Elderen zaterdag 17 augustus 2019 - 21:00 Tickets bestellen