GEANNULEERD | Guy Swinnen | Origin Tour 2020

Rocker pur sang!

Rocker pur sang! Deze immer sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is veel meer dan enkel frontman van The Scabs. Guy Swinnen doet dit najaar met zijn Origin Club Tour een reeks akoestische concerten. Hij doet dat in duo bezetting, samen met zijn vaste gitarist Yves Vertongen. Twee gitaren, twee stemmen, een pak eigen hits en goedgekozen songs van hun muzikale helden.


Een organisatie van cultuurdienst Koekelare.


Om een maximale veiligheid te garanderen, verkopen we de zaal in beperkte bezetting. Hierdoor zal de voorstelling sneller uitverkocht zijn dan normaal. We vragen hier je begrip voor.  We willen daarom ook vragen om geen lege stoelen tussen te laten.  Het programma laat automatisch plaats tussen de verschillende reservaties.
Zodra de maatregelen het toestaan, vergroten we de capaciteit van de zaal en worden diegenen die op de wachtlijst staan gecontacteerd. Een plaats op de wachtlijst biedt echter geen garantie op een ticket.

Mondmasker verplicht voor, tijdens en na de voorstelling.


Mensen met een beperkt(er) budget die in aanmerking komen voor de ‘Kansenpas’, kunnen korting krijgen op de ticketprijs van de gemeentelijke voorstellingen in de Balluchon. Voor alle voorwaarden kun je terecht bij het Sociaal Huis.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid