Geboekstaafd

Geboekstaafd

Is een initiatief van The Content Makers en Standaard Boekhandel met de actieve medewerking van The Arena (Ghelamco) in Gent.

Lezen doet nadenken, en via dit non-fictionplatform proberen we elke laatste dinsdag van de maand een insprirerend gesprek te hebben rond het laatste boek van onze centrale gast.

Van 8u tot 9u15. In de prijs is inbegrepen: het ontbijt, het gesprek en het boek.

U ontvangt een factuur na betaling van het bedrag.


26/6 Hendrik CAMMU
Uw persoonsgegevens worden door The Content Makers BVBA – Bart Vandesompele – Lindenpark 12
9831 Sint-Martens-Latem verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw reservatie/bestelling/aankoop en voor direct marketing (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen: info@thecontentmakers.com. Via dit mailadres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op www.thecontentmakers.be.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid