Freedom Calls

Tien maanden zonder concerten. Het overkwam Ypriana nog nooit in de voorbije honderd jaar, maar uitgerekend in ons feestjaar sloeg het noodlot toe. 2020 werd het jaar waarin onze vereniging zichzelf opnieuw moest uitvinden, en op 31 oktober is het dan eindelijk zover.

 

Freedom Calls, de vrijheid lonkt! Nog niet de vrijheid zoals vroeger, maar voldoende mogelijkheden om te doen waar we goed in zijn: ons publiek beroeren met muziek.

Freedom Calls is ook de titel van een nieuwe compositie die Yprianist Tom Hondeghem neerpende tijdens de lockdown. Het werk won een compositieprijs van Band Music Shop. Naast de première van dit werk koos dirigent Nico Logghe nog muziek van James Barnes, Philip Sparke en Rossano Galante. Onvervalste harmoniemuziek dus, in een kleinere, maar toch volwaardige Ypriana-bezetting. Om u in alle veiligheid te kunnen ontvangen, organiseert Ypriana twee concerten.


Locatie: CC Het Perron

 

Tickets:

standaardtarief: 15 EUR

steuntarief*: 20 EUR

*uw extra steun komt onder andere van pas voor de ontsmettingsmiddelen die wij bij elke repetitie nodig hebben en helpt ons om door deze coronaperiode te geraken.


##UPDATE## De huidige cultuurprotocollen worden op 23 oktober opnieuw geëvalueerd. Mogelijk heeft dit een impact op ons concert. We volgen de situatie op de voet, en contacteren alle tickethouders van zodra er belangrijke ontwikkelingen zijn. Ondertussen bereiden we ons zo goed mogelijk voor op dit concert, zowel artistiek als organisatorisch

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid