Freddy De Vadder | Freddy on ice

Zet je schrap voor een sensationele rit op de achtbaan van Freddy’s onvoorspelbare leven.

Daar komt Freddy De Vadder aan gegleden met alweer een nieuw spetterend avontuur: Freddy on ice!

Zet je schrap voor een sensationele rit op de achtbaan van Freddy’s onvoorspelbare leven. Dankzij de ontwapenende choreografieën zweeft de eeuwig jonge held sierlijker dan ooit tevoren over het podium: entertainment gegarandeerd!

Tijdens deze spectaculaire avondshow – zijn zesde al – tast Freddy De Vadder voortdurend de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid af. Zijn verhalen vol ontroering en liefde, spanning en lef houden jong en oud een betoverende spiegel voor.

Durf jij mee door die spiegel te stappen? Wees dan welkom op deze wonderbaarlijke belevenis voor het ganse gezin, voor mensen met én zonder diploma.

 

BIO

Na een opgemerkte passage in het Studio Brussel-programma “Studio Kafka” en zijn overwinning in Humo's Comedy Cup moest professionele profiteur Freddy De Vadder plots volop aan de bak als stand-upcomedian. En met succes, want na twintig jaar toert hij nog steeds tot ver buiten de eigen contreien.

Niemand wil een exemplaar in huis, maar elke toeschouwer hangt aan Freddy’s besnorde lippen als hij in ongekuist West-Vlaams tegen heilige huisjes schopt. Vanuit de onderbuik van de maatschappij komt de pinten drinkende kettingroker met choquerende, maar verrassend intelligente inzichten voor de dag.

In het najaar 2015 was Freddy De Vadder, het alter ego van Bart Vanneste (°1970), ook de centrale figuur van de nieuwe Canvas-serie “Bevergem”. Het idee en het scenario zijn ontsproten aan het brein van Vanneste himself, bijgestaan door enkele streek- en zielsgenoten.

 

Tekst & spel: Bart Vanneste

Idee & concept: Bart Vanneste & Thierry Lepoutre

Coach: Dries Heyneman & Wannes Cappelle

Licht & techniek: Dave Werbrouck

Productie & management: BB - Bram Bostyn

 

Duurtijd: 90 minuten, zonder pauze

www.freddydevadder.be


Een organisatie van Cultuurdienst Koekelare.

Tickets bestellen

Locatie Datum en uur Beschikbaarheid